Share this post

De Beste Lederen Bokshandschoenen: Top 5 Selectie

2 minuten leestijd

Als je op zoek bent naar de ultieme bokshandschoenen gemaakt van hoogwaardig leer, dan is deze lijst speciaal voor jou. Lederen bokshandschoenen bieden niet alleen duurzaamheid, maar ook een ongeëvenaard gevoel en prestaties in de ring. Hier is onze top 5 selectie, inclusief prijzen:


1. Cleto Reyes Training Gloves Bokshandschoenen – Vanaf € 289,95

Cleto Reyes is een naam die resonantie heeft in de wereld van boksen. Hun Training Gloves zijn met de hand gemaakt in Mexico en worden geprezen door wereldtoppers. Met een prijs vanaf € 289,95 zijn deze handschoenen een investering in topkwaliteit leer, ongeëvenaard vakmanschap en ultieme prestaties. Als je op zoek bent naar het beste van het beste, zoek dan niet verder.


2. Stiel Thai Gloves Bokshandschoenen – Leer – € 89,95

De Stiel Thailand Kickbokshandschoenen zijn gemaakt van stug en sterk leer. Deze handschoenen hebben even wat inwerktijd nodig om perfect te zitten, maar de investering is het waard. Ze bieden duurzaamheid en bescherming, met een stevige polssluiting om blessures te voorkomen. Beschikbaar in maten 10, 12, 14, 16, 18 en 20 ounce voor € 89,95.


3. Twins BG-N Bokshandschoenen Leer – € 164,95

De Twins BG-N Bokshandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en bieden uitstekende duurzaamheid en comfort. Met een prijs van € 164,95 bieden ze een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Deze handschoenen zijn ideaal voor serieuze boksers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties.


4. Stiel V2 Basic Bokshandschoenen Leer – € 64,95

Voor wie op zoek is naar een ideaal instapmodel in leer, zijn de Stiel V2 Basic Bokshandschoenen een uitstekende keuze. Met een betaalbare prijs van € 64,95 bieden ze de voordelen van leer zonder de bank te breken. Deze handschoenen zijn perfect voor beginners en recreatieve boksers.


5. Muay Premium Bokshandschoenen Leer – Prijs varieert

De Muay Premium Bokshandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en vormen een uitstekende keuze voor serieuze boksers. Wat deze handschoenen onderscheidt, is het feit dat het gebruikte leer aanzienlijk dikker en stugger is, wat resulteert in een uitzonderlijke duurzaamheid en kwaliteit.

De prijs van de Muay Premium Bokshandschoenen varieert afhankelijk van de gekozen maat, maar bijvoorbeeld een paar in 16oz kost € 136,95. Deze handschoenen bieden niet alleen duurzaamheid, maar ook stijl. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten om aan de behoeften van verschillende boksers te voldoen.


Cleto Reyes is synoniem met kwaliteit en prestaties in de bokswereld. De Training Gloves zijn het toppunt van handgemaakte handschoenen uit Mexico, en ze worden met trots gedragen door wereldkampioenen. Maar het kwaliteitsniveau van de Cleto Reyes komt ook met een prijskaartje. Als je bereid bent te investeren in het allerbeste, dan zijn de Cleto Reyes Training Gloves de ultieme keuze.

Maar laten we niet vergeten dat boksen niet alleen gaat om de duurste uitrusting. Voor velen is de Stiel Thai Gloves Bokshandschoenen een gedeelde eerste plek, omdat ze de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Ze zijn gemaakt van stug en sterk leer, bieden duurzaamheid en bescherming, en dat allemaal voor een meer betaalbare prijs. Als je op zoek bent naar kwaliteit zonder je bankrekening te plunderen, dan zijn de Stiel Thai Gloves een uitstekende keuze en verdienen ze absoluut een plaats in de top van deze lijst.