Share this post

We gaan met de auto op vakantie en nemen mee… Guarana!

2 minuten leestijd

Het is weer de tijd van het jaar, we gaan op vakantie! Mits mogelijk natuurlijk. Dan begin ik eigenlijk altijd met het maken van een checklist. Wat moet ik nog doen? Wat neem ik mee? Die lijst ga ik dan af. En één punt dat eigenlijk nooit ontbreekt op mijn reischecklist is mijn natuurlijke energieboost… Liquid Pure Guarana!

Zelf ga ik altijd met de auto. Bijvoorbeeld naar Frankijk of Zwitserland. Dit zijn al snel autoritten van 10 uur of langer. Uiteraard met genoeg pauzes, maar vermoeiend is het wel. Zeker als die laatste 100 kilometer op de navigatie staat. Herken je dat gevoel? Ineens ben ik meer moe en wil ik er gewoon zijn.

Ik vergelijk dit gevoel altijd met het moeten plassen. Je bent onderweg en je wilt eigenlijk plassen, maar je kunt het nog goed ophouden. Naar mate je dichter bij bestemming bent, wordt de nood hoger om te plassen!

Maar om scherp en fit te blijven, neem ik dus Liquid Pure Guarana van M Double You. Het is een ampul, dus makkelijk naar binnen te shotten. De smaak ben ik niet helemaal weg van, maar echt vies is het niet. Het heeft een beetje een dropsmaak.

Maar wat doet Guarana dan?

Guarana is een klimplant met grote bladeren en prachtige bloemen die vruchten afgeven. Deze plant komt onder andere voor in Brazilië.  Guarana stimuleert de vetzuuroxidatie en versnelt je koolhydratenopname. Je metabolisme wordt dus versnelt, waardoor je lichaam beter vetten kan verbanden. Dit zorgt voor energie! Naast dat bevat Guarana ook caffeine. Waar een kopje koffie 1 tot 2% caffeine heeft, is dat bij Guarana 2 tot 4,5%!

Kortom, het verbetert mijn focus, uithoudingsvermogen en remt de honger. Erg handig tijdens de lange autoritten!

Besproken product(en)

M Double You Liquid Pure Guarana Ampul – per stuk – 25ml

LPG (Liquid Pure Guarana) is een energieproduct dat Guarana bevat, een krachtig kruid uit Brazilië dat je een natuurlijke energieboost geeft. Elke ampul LPG bevat maar liefst 2000 mg Guarana en verbetert zowel je concentratie als je prestaties. LPG stimuleert de vetzuuroxidatie en versnelt de koolhydraatopname.