Share this post

De sportscholen gaan weer open!

< 1 minuten leestijd

We hebben het inmiddels allemaal wel meegekregen. De sportscholen mogen vanaf 19 mei weer open en daar zijn wij als sportfanaten natuurlijk hartstikke blij om!

Het is nog niet zoals vanouds, maar we kunnen weer. Met maximaal 30 mensen in een ruimte en natuurlijk nog de anderhalve meter. Een verademing voor de sporters én de sportschoolhouders natuurlijk.

Natuurlijk moeten de cijfers dit toelaten, maar ik ben optimistisch! Zijn jouw trainingsattributen nog goed en ben je ze niet kwijt? Denk aan:

  • Een springtouwtje voor de warming up;
  • Een eigen fitnessmatje, mocht je dat fijner vindem;
  • Een bidon! Zeker met de stijgende temperaturen moet je goed gehydrateerd blijven;

Besproken product(en)

Green hill fitnessmat om buiten te sporten (of binnen)

Green Hill Fitnessmat – Yogamat – Sportmat 180x60x1cm – Zwart

Of je nu bezig bent met je rustgevende yogaoefening of je hardcore buik work-out, de fitness mat van Green Hill is veelzijdig.

Tunturi Waterfles – Bidon de Luxe – 600ml – met Drinktuit

Dat drinken belangrijk is tijdens het sporten, weet je al lang. Als je intensief fitnesst, dan is het aangeraden om voor, tijdens en na je work-out water te drinken om uitdroging te voorkomen.

Avento Springtouw Basic – Slim Grip – Zwart

Dit lichtgewicht speed springtouw van Avento is uiterst geschikt voor zowel conditie-, coördinatie- als krachttrainingen. Gebruik het springtouw tijdens een warming-up of als hoofddeel van je work-out.