Even een potje basketballen..

Share this post

Even een potje basketballen

< 1 minuten leestijd

Gisteren brak de zon dan toch door en ik had afgesproken met een vriend. We waren aan het bespreken wat we gingen doen. Hij zei dat hij wel een basketbalring heeft hangen, maar geen basketbal! Zelf was ik nog op de zaak, dus ik nam er gelijk een voor hem mee!

Lang geleden moet ik wel zeggen, dat basketballen. Maar daar gaan we. We discussiëren nog een beetje wat we gaan doen. Gewoon werpen of elven? Elven, dat gaan we doen. In het kort: Je schiet om beurten, wie het eerste 11 punten heeft, wint de ronde. Elke succesvolle worp is een punt. Het leuke aan elven is, dat je de bal moet werpen vanaf de plek waar je hem oppakt na de worp van de ander. Hierdoor moet je toch nog aardig wat rennen om de basketbal te pakken.

Ik merkte dat het ook nog redelijk intensief is. Je begint wat te zweten en harder adem te halen. Dat was ik even vergeten. Zo hebben wij die zonnige middag het leuk gehad én gesport!

Besproken product

Tunturi Basketbal – Basketbal bal – Maat 7 – Oranje

Ben je op zoek naar een basketbal met een uitstekende grip, ideaal om thuis of op de speelplaats basketbal te spelen? Deze Tunturi bal is een stevige en slijtvaste basketbal.