Share this post

Effectief je buikvet en heupvet verminderen door te trainen met een fitness hoelahoep

2 minuten leestijd

Wat is een fitness hoelahoep?

Een fitness hoelahoep is in de basis gewoon een hoepel met een gewicht. Je hebt ze in twee vormen. Een is zoals je ook de gebruikelijke hoepel kent, namelijk een cirkel met een grote diameter die je om je heen moet bewegen.

De tweede (en ook meest populaire) hoepel is kleiner. Deze zit namelijk vast om je middel. Een gewichtje zit vast aan een katrol dat door de hoepel heen kan glijden. Dit noemen wij ook wel een slimme fitness hoelahoep.

Hier gaan we het hebben over de slimme hoelahoep en helpen we je bij het maken van de juiste keuze. Wij zullen in korte stukjes gaan toelichten wat het voordeel is van de slimme hoelahoep en waarom dit product nu zo populair is.

Wat is er anders aan een slimme fitness hoelahoep?

Een slimme fitness hoelahoep bestaat uit schakels. Deze schakels kun je eenvoudig loshalen of bevestigen, om zo de juiste maat aan te houden. Want daar zit het grootste verschil: De hoepel zit strak vast om je middel. Het is daarom belangrijk om je maat even goed uit te testen. Je wil namelijk dat de hoepel zo strak mogelijk zit en dit doe je door schakels er tussen uit te halen.

Waar is het gewichtje goed voor?

De hoepel is voorzien van een gewicht aan een koord. Dit gewicht glijdt door het railsysteem. Als de hoepel goed op maat is, zorgt dit ervoor dat jij veel makkelijker kunt hoelahoepen. Mensen denken vaak dat de uitdaging zit in het draaiende houden van de hoepel, maar de echte uitdaging en training zit in het zo lang mogelijk hoelahoepen. Doordat het met de slimme hoepel makkelijker gaat, is jouw work-out veel intensiever!

Bekijk hier de gebruiksvideo van de slimme fitness hoelahoep

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de fitness hoelahoep?

Je tilt je work-out naar een hoger niveau. Ideaal om jou te ondersteunen bij het versterken van je core, maar ook om je buikvet en heupvet te verminderen. De slimme hoepel zorgt ervoor dat jij makkelijker en langer door kunt gaan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je de hoepel wel hoog kunt houden.

Door het enorme gebruikers gemak en het daadwerkelijk behalen van resultaten is de slimme fitness hoelahoep de meest populaire hoepel die je nu kunt vinden.

Besproken product(en)

Verstelbare Slimme Fitness Hoelahoep met gewicht – Fittehoop – Hula Hoop – (Versie 2022)

Verstelbare Slimme Fitness Hoelahoep met gewicht

Deze verstelbare fitness hoelahoep gaat jou helpen om jezelf helemaal in topvorm te trainen. De hoelahoep bestaat uit maar liefst 24 schakels, waardoor hij geschikt is voor kinderen én volwassenen. Om een betere indicatie te krijgen van de maten, hebben wij dat speciaal voor jou op een rij gezet!